Dam Sandaler
Valutor:
Sverige
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg - 0
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Integritetspolicy     Välkommen till vår webbutik. Vi vet att du är orolig för din integritet och att respektera våra kunder, vi bara publicera denna sekretesspolicy för att informera dig om vilken typ av information vi samlar in och hur den används, och hur du kan använda några av de uppgifter du lämnar till oss .

uppgifter Samla     Vi samlar in personlig information från dig när du frivilligt skickar denna information till vår hemsida, kan informationen omfatta: ditt namn, e-postadress, postadress, telefonnummer, kön, födelsedatum och annan betalningsinformation, även med webbplatsen cookies.

Information Använd     För att ge dig bättre, kan vi kombinera information som du lämnar till oss på nätet. Vi använder denna information för att förbättra din shoppingupplevelse. Den information vi samlar gör att vi kan hålla dig uppdaterad på våra nya produkter, och speciella evenemang. Det hjälper oss också att förbättra våra tjänster, innehåll och reklam. Om du inte vill vara på vår e-postlista, kan du välja när som helst genom att uppdatera dina inställningar. Vi kan också använda informationen för interna ändamål, såsom övervakning, analys av data och forskning för att förbättra våra produkter, tjänster och kundkommunikation.

Information Skydda     All information som du lämnat till oss kommer att skyddas, vi kommer aldrig att dela din privata information till någon tredje part person eller organisation.

    Tack shopping på vår webbshop. Om du har några frågor om vår sekretesspolicy, vänligen kontakta oss.