Dam Sandaler
Valutor:
Sverige
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg - 0
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Order sänder vanligt inom 24-48 timmar från orderdatum. Efter leverans varorna, kommer vi att ge ett spårningsnummer för att spåra på nätet omedelbart.

1. Vi kan leverera praktiskt taget alla internationella regioner i världen,

2. När varor skickas, kommer vi att skicka ett e-postmeddelande med de tillgängliga spårningsnummer som visar artikeln "levereras". Du kommer att få dina varor inom 7-9 dagar normalt.

3. Du kan spåra dina försändelser genom att klicka på dessa länkar nedan:

4. Se till att du anger rätt leveransadress och nummer. Vi är inte ansvariga för återtransport om du gett oss en felaktig adress. Leverans garanteras. I händelse av att ditt paket försvinner eller skadas under transporten, kommer vi VIDAREBEFORDRA gång på vår bekostnad.

återgång politik

1.We har åtagit sig att din tillfredsställelse. Alla beställda varor här är nära till ordet här "vad du ser på vår webbplats är vad du får i sju dagar." Innan du njuter av enkelt utbyte och återvändande, kontakta oss på återleveransadressen innan du skickar poster. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla märker fäst.

2.Alla artiklar som beställts är rätt objekt du väljer här.Vi lovar dig om rätt ordning paketet.

3.We inte täcker fraktkostnaden för returer eller utbyte av rätt ordning paket, kommer du att ansvara för frakt och hanteringskostnader. Dessutom rekommenderar vi att du lägger spårning och försäkring för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser.

4.Alla returnerade varor ska skickas till den leveransadress, skickar vi dig då du får vår återkomst!